Imbieras puikus prieskonis norint patiekalui suteikti išskirtinį skonį. Imbieras turi specifinį skonį, kuris ne visiems priimtinas, tačiau jį mėgstantys nenusivils.
Manau, kad kiekvienas žino ir yra išbandęs įvairius receptus su vištiena. Esu išbandžiusi beveik kiekvieną variaciją. Blauzdelės pagardintos džiūvesėliais vienas iš įdomesnių vištienos patiekalų.
Galima sparnelius apkepinti ir keptuvėje, bet aš visada mieliau renkuosi groteles. Jei tik turite laiko rekomenduoju išvengti nereikalingų kalorijų ir pasirinkti orkaitę.
Jei turite tokį indą, kuriame galima pasodinti vištą, tai bus bene pats paprasčiausias būdas paruošti skanią vištieną, kurį nereikalauja pastovios priežiūros valgio ruošime.
Bene pats skaniausias patiekalas, kurį suradau per pastaruosius metus. Nors anksčiau man tikrai buvo keista, kad viena mėsa tame pačiame patiekale gali papildyti kitą.
Pati mėgstu vištienos file be nieko, tačiau ji yra šiek tiek sausoka. Šia patiekalas tiks tiems, kurie nemėgsta sausos mėsos. Siūlau išbandyti šį receptą ir Jums.
Daugelis žmonių nemėgsta maistą gaminti garuose, tačiau taip gaminant jis gaunasi žymiai sveikesnis bei sultingesnis. Siūlau nors kartą į savaitę keptuvę iškeisti į garų puodą.